Tarieven seizoen 2020-2021

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2020-2021 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.

Ook dit jaar blijft de korting op een tweede abonnement bestaan en heeft de vereniging besloten de trainingskosten ook voor twee abonnementen op €85,- te houden. Op deze manier wordt het afnemen van twee abonnementen gestimuleerd.

Corona gevolgen

Op dit moment is het nog niet bekend welke corona-maatregelen van kracht zullen zijn tijdens het schaatsseizoen. Indien er nog beperkende maatregelen van toepassing zijn aan het begin van of van toepassing worden tijdens het schaatsseizoen dan zullen de financiële gevolgen daarvan gecompenseerd worden. De BGA heeft hierover het volgende gecommuniceerd:

• Aangevraagde abonnementen kunnen tot 1 november kosteloos geannuleerd worden.
  • Uitval van trainingsuren tijdens het seizoen als gevolg van corona-maatregelen van de Jaap Edenbaan zal leiden tot financiële compensatie van de abonnementsgelden. Deze compensatie zal na afloop van het seizoen via de verenigingen worden afgehandeld.

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden. De licentiekosten zijn ten opzichten van vorig seizoen wel iets verhoogd.

Door de coronamaatregelen geeft de KNSB de tip om je wedstrijdlicentie wanneer deze automatisch afloopt nog niet te verlengen. Je kunt wachten met het verlengen van jouw wedstrijdlicentie totdat er weer wedstrijden worden georganiseerd.

Je relatie-/licentienummer en Inline-skaten beennummer wijzigen in de tussentijd niet.

Tarieven 2020-2021 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)