Nieuws

Algemeen: Zonnepanelen beschikbaar bij coöperatie Zon op De Ronde Venen
   (08-02-2018)

We gaan weer op natuurijs schaatsen,

want we gaan de CO2 uitstoot omlaag brengen met zonnepanelen.

 

Onze gemeente heeft het dak van het Veenweidebad aangeboden aan de coöperatie Zon op De Ronde Venen om zonnepanelen te plaatsen. Er is plek voor ongeveer 550 panelen. Via de coöperatie kunt u meedoen met 1 paneel of zoveel als u zelf verbruikt aan elektriciteit. Door de omvang van het project zijn de panelen goedkoper, dan bij zelf installeren; de investering is ongeveer €325,00 per paneel.

Vooral voor inwoners zonder een geschikt dak is dit een aantrekkelijke manier om mee te doen. Via de coöperatie krijgt u uw betaalde energiebelasting terug. Dat is ongeveer 12 á 13 cent per kWh en per paneel is dit ongeveer € 30,00 per jaar. Deze teruggave is gegarandeerd voor 15 jaar. De opgewekte elektra verkoopt de coöperatie aan Greenchoice en de opbrengst wordt weer uitbetaald aan de leden.

In de praktijk komt dit al met al erop neer dat u uw investering in ca 8 jaar terugbetaald krijgt.

 

Op 7 maart is er een voorlichtingsbijeenkomst in het Veenweidebad, Ontspanningsweg 1, Mijdrecht. Om 20:00h begint de bijeenkomst, inloop vanaf 19:30h.

 

Komt er weer natuurijs? We kunnen de kans wel groter maken!

 

Voor meer informatie zie: www.zonopderondevenen.nl, of Piet Heemskerk 0294 291283

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Inzet gevraagd bij de Coolste Baan van Nederland
   (29-12-2017)

Manpower Uitzendbureau organiseert van 18 januari t/m 28 februari een evenement: ‘De Coolste Baan van Nederland’. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan in het Olympisch Stadion voor iedereen, waar de historie van het schaatsen wordt geplaatst in de tijd van nu. Een schaatsbaan waar Sport & Entertainment en Breedtesport & Topsport op een unieke wijze samenkomen.

 

De Coolste Baan van Nederland neemt de bezoekers mee in de rijke schaatsgeschiedenis in een unieke setting die de schaatsliefhebber kippenvel bezorgd. Van recreatief schaatsen tot schoolschaatsen, van schaatsles tot curlingclinics, verschillende (zakelijke) events en diverse thema-avonden, voor families, voor studenten of bedrijfsuitjes.

Kortom: een ijsbaan voor iedereen.

 

Hiervoor is Manpower op zoek naar kandidaten/vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met de volgende werkzaamheden, namelijk:

 • Infobalie 
  De infobalie heeft de belangrijke taak om de bezoekers van informatie te voorzien. Hierbij is het belangrijk dat de informatie zowel in het Nederlands als Engels kan worden gegeven.
 • Kassa
  Bij de kassa kunnen de bezoekers de tickets kopen voor het evenement. Hier kunnen de bezoekers ook de uitrijkaarten kopen. Belangrijk is dat de transacties goed verlopen en dat de bezoekers vriendelijk geholpen worden.
 • Supervisor 400Mtr baan
  Op de 400mtr baan wordt er toezicht gehouden op de gehele baan of men hier veilig schaatst en op juiste wijze gebruik maakt van de baan. Belangrijk is dat de supervisor alert is, vriendelijk is en het niet eng vindt om de bezoekers aan te spreken op hun gedrag
 • Supervisor Kids (krabbelbaan)
  Op de krabbelbaan moeten de supervisors toezicht houden op de baan. Op deze baan wordt er veelal geschaatst door kleine kinderen of leren de bezoekers te schaatsen.
 • Supervisor Lockers
  Bij de lockers kunnen de bezoekers hun waardevolle spullen opbergen. De Supervisors zijn hier verantwoordelijk voor het geven van de sleutels van de kluisjes evenals de financiële afhandeling.

Als je hiervoor interesse hebt, kun je contact opnemen met de Kees Houtman, secretaris van IJsclub Nooit Gedacht, door een mail te sturen aan .

 

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Rooster Jaap Edenbaan in kerstvakantie
   (23-12-2017)

Hierbij ter informatie het rooster voor de publieke uren van de kerstvakantie (klik hier).
 
De hardrijdersuren van 19.35 – 20.40 uur op vrijdag 29 december en 5 januari zijn open gesteld voor publiek.
Op dinsdag 2 januari zijn de hardrijdersuren van 16.55 – 18.00 en 18.15 – 19.20 uur open gesteld voor publiek.
Voor de overige KNSB-uren zijn er geen aanpassingen.

Het bandje ‘’snelle rijders binnenbaan, langzame rijders buitenbaan’’ zal automatisch met regelmaat worden afgespeeld.

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Grote Clubactie - trekkingsuitslag bekend
   (17-12-2017)

De Grote Clubactie is deze week afgesloten met de trekking van de winnende lotnummers.

De jeugdschaatsers hebben ook dit jaar weer ontzettend hun best gedaan en hebben meer dan 450 loten verkocht. Daarnaast zijn er ook een aantal (niet veel helaas) digitaal verkocht direct via de website van de Clubactie. Al met al een hele goede opbrengst waarvoor zeker een goed doel gevonden zal worden. 

 

De lotenkopers maken natuurlijk kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Deze prijzen zijn vanaf nu op de website van de Grote Clubactie (klik hier) te checken.

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...