Nieuws

Algemeen: Inschrijven Jeugdschaatsen seizoen 2017-2018
   (20-09-2017)

Leren schaatsen bij IJsclub Nooit Gedacht

 

Wil je meer dan krabbelen? Ga je al lekker op het ijs, maar wil je het schaatsen op noren echt goed leren? Doe dan elke zaterdagmiddag mee met jeugdschaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.


IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis verzorgt ook dit jaar schaatslessen voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Dit jaar is de eerste les op 14 oktober. Vervolgens wordt er tot half maart elke zaterdag van 16.55 tot 17.55 uur geschaatst.

Schaatsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau en worden begeleid door enthousiaste jeugdinstructeurs. Plezier en les gaan hand in hand. Aan het einde van het seizoen ontvangt iedereen een KNSB-diploma.

 

Voor aankomend seizoen zijn nog plaatsen beschikbaar, wacht niet en meld je aan!

Voor meer informatie stuur een mail naar: jeugdcoordinator@ijsclubnooitgedacht.nl

Of bekijk alle informatie hier en het online inschrijfformulier hier.

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Grote Clubactie
   (17-09-2017)

Elk jaar vindt vanaf september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet IJsclub Nooit Gedacht ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Van de opbrengst kan onze vereniging nieuwe materialen aanschaffen voor de schaatstrainingsuren en extra evenementen organiseren tijdens het schaatsseizoen. Verder zal de opbrengst gebruikt worden als bijdrage aan een nog nieuw aan te leggen landijsbaan in de nabije toekomst!

 

De lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Alle jeugdleden van onze vereniging gaan zich actief inzetten om loten te verkopen aan familie, vrienden, buren enz. en zullen daarvoor met de lotenboekjes op pad gaan.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om loten ook digitaal te kopen. Op de actiepagina van IJsclub Nooit Gedacht (hier klikken) kun je heel eenvoudig loten kopen.
Ter ondersteuning van de jeugdleden die met de loten langs de deur gaan willen wij iedereen bij deze dan ook vragen om de link naar de actiepagina aan zoveel mogelijk mensen door te geven!
De link is: http://clubactie.nl/actie/IJsclubNooitGedacht16 .

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!


Deel via:

(Terug naar boven)

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...