SchaatsTrainingsGroep

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt ook bij IJsclub Nooit Gedacht.

Vanaf het jeugdschaatsen kun je doorstromen naar de schaatstrainingsgroep, waar deskundige trainers je de fijne kneepjes van de schaatstechniek aanleren. De jeugdige groep krijgt hierbij extra begeleiding om een hoger niveau te bereiken.

Voor de fanatieke senioren en veteranen biedt de schaatstrainingsgroep eveneens een uitdaging, waarbij zij ook nog eens in het hele land kunnen deelnemen aan langebaanwedstrijden en de marathoncompetitie op de Jaap Edenbaan.

De trainingen worden verzorgd op de Jaap Edenbaan en De Vechtsebanen en aangeboden op diverse doordeweekse schaatsuren. Een overzicht van de trainingsuren is hier te vinden en inschrijven voor seizoen 2017-2018 is hier mogelijk.

STG Nieuws

Uitslagen en lijsten