Tarieven seizoen 2022-2023

Beste Clubleden,

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2022-2023 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.

Ook dit jaar blijft er nog een korting gelden op een tweede abonnement per persoon. Helaas heeft de BGA deze korting wel wat verkleind vergeleken met vorig jaar. De vereniging heeft besloten de trainingskosten ook voor twee abonnementen op €85,- te houden. Op deze manier wordt het afnemen van twee abonnementen gestimuleerd.

 

Prijs verhogingen

De prijs van de abonnementen is dit jaar door de Jaap Edenbaan en de BGA verhoogd. Het is afhankelijk van het abonnement hoeveel de verhoging precies is. Daarbij geldt vanaf dit jaar voor alle soorten abonnementen dat junioren A de tarieven betalen van de senioren.


Corona gevolgen

Vooralsnog is er geen sprake van beperkende corona-maatregelen dit schaatsseizoen. Indien er alsnog beperkende maatregelen van toepassing worden tijdens het schaatsseizoen dan zullen de financiële gevolgen daarvan gecompenseerd worden. De BGA heeft hierover het volgende gecommuniceerd:

  • Aangevraagde niet-gebruikte abonnementen kunnen tot 1 november kosteloos geannuleerd worden.
  • Uitval van trainingsuren tijdens het seizoen als gevolg van corona-maatregelen van de Jaap Edenbaan zal leiden tot financiële compensatie van de abonnementsgelden. Deze compensatie zal na afloop van het seizoen via de verenigingen worden afgehandeld.

Korting Schaatstrainingsgroep

Selectieleden krijgen 80% korting op de trainingsbijdrage en 3e en daaropvolgende gezinsleden krijgen 40% korting op de trainingsbijdrage. Mocht je voor beide kortingen in aanmerking komen dan geldt alleen de hoogste korting.

Lidmaatschap

Iedere actieve schaatser moet ook lid zijn van IJsclub Nooit Gedacht. Het lidmaatschap bedraagt € 7,- en wordt bij iedere schaatser in rekening gebracht.

Wedstrijdabonnement

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden. De licentiekosten zijn ten opzichten van vorig seizoen wel iets verhoogd.

Half abonnement

Vanaf de helft van het seizoen (dit jaar vanaf 17 december 2022) zijn abonnementen tegen gereduceerd tarief te verkrijgen. Dit gaat dan om aanvullende of nieuwe abonnementen voor de tweede helft van het seizoen.

Een jeugdschaats abonnement voor tweede helft van het seizoen kost €56.50.
Een STG/TSG abonnement voor de tweede helft kost de helft van de normale prijs. Als dit het eerste abonnement is worden er ook trainingskosten in rekening gebracht, echter dan ook de helft van de normale trainingskosten.

Zie hieronder in een document een volledig overzicht van de tarieven 2022-2023.

Tarieven 2022-2023 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...