Tarieven seizoen 2020-2021

Beste Clubleden,

Op deze pagina vinden jullie de tarieven nog onder voorbehoud voor het schaatsseizoen 2020-2021 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.
De prijzen voor de abonnementen van seizoen 2020-2021 zijn nog niet bekend gemaakt door de baancommissie. De informatie hieronder is gebaseerd op seizoen 2019-2020.

 

De hoop is dat er meer mensen een 2e abonnement gaan afnemen.Om dit nog verder te stimuleren heeft de vereniging besloten de trainingskosten ook voor twee abonnementen op €85,- te houden. 

Korting Schaatstrainingsgroep

Selectieleden krijgen 80% korting op de trainingsbijdrage en 3e en daaropvolgende gezinsleden krijgen 40% korting op de trainingsbijdrage. Mocht je voor beide kortingen in aanmerking komen dan geldt alleen de hoogste korting.

Lidmaatschap

Het bestuur heeft besloten dat per ingang van het seizoen 2014-2015 iedere actieve schaatser ook lid moet zijn van IJsclub Nooit Gedacht. Bij de Schaatstrainingsgroep was dit voorgaande jaren al van toepassing. Voor de jeugdschaatsers is dit nieuw en komt in de plaats van het familielidmaatschap. Het lidmaatschap bedraagt € 7,- en wordt bij iedere jeugdschaatser in rekening gebracht.

Wedstrijdabonnement

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden.

  

Tarieven 2019-2020 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...