Tarieven seizoen 2019-2020

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2019-2020 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.
Ook dit jaar zijn er weer een aantal wijzigingen doorgevoerd.
De baancommissie heeft besloten de prijzen voor zowel het eerste als het tweede abonnement het komende seizoen te verlagen! De hoop is dat er meer mensen een 2e abonnement gaan afnemen.Om dit nog verder te stimuleren heeft de vereniging besloten de trainingskosten ook voor twee abonnementen op €85,- te houden.

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden.

Tarieven 2019-2020 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)

BegindatumAanvangNaam
27-11-201919:30Jaarvergadering 2019