Tarieven seizoen 2020-2021

Op deze pagina vinden jullie de tarieven nog onder voorbehoud voor het schaatsseizoen 2020-2021 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.
De prijzen voor de abonnementen van seizoen 2020-2021 zijn nog niet bekend gemaakt door de baancommissie. De informatie hieronder is gebaseerd op seizoen 2019-2020.

De hoop is dat er meer mensen een 2e abonnement gaan afnemen.Om dit nog verder te stimuleren heeft de vereniging besloten de trainingskosten ook voor twee abonnementen op €85,- te houden.

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden.

Tarieven 2019-2020 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)