Nieuws

Algemeen: IJsclub Nooit Gedacht presenteert hoofdsponsor Advisor
   (22-03-2015)

De naam Advisor ICT Solutions prijkt de komende jaren op de nieuwe schaatsjasjes van IJsclub Nooit Gedacht.

Met de bijdrage van deze sponsor heeft de ijsclub al haar leden van de schaatstrainingsgroep en toerschaatsgroep letterlijk in een nieuw jasje kunnen steken.

Afgelopen zaterdag hebben de leden hun oude jas ingeleverd voor een nieuw groen jasje. De groep die zaterdagavond traint, heeft hier direct gebruik van kunnen maken. Voorafgaand aan deze training hebben zij zich eerst aan de sponsor gepresenteerd. Het jasje werd daarbij officieel namens Advisor uitgereikt door Norbert van Engen. Daarna moest er nog geposeerd worden voor de nodige foto's, alvorens de leden zich konden opmaken voor alweer hun laatste training van het seizoen. De nieuwe jasjes om de schouders gaf een extra stimulans om er nog één keer vol in te gaan. De 'groene golf' was direct goed zichtbaar op de Jaap Edenbaan en gaf een prachtig beeld.

De schaatsen gaan nu weliswaar in het vet, maar de leden blijven niet stil zitten. In voorjaar en zomer wordt er geskeelerd, gefietst en wordt op het veld aan de conditie en techniek gewerkt. Dat betekent dat de jasjes vaak gezien kunnen worden in de Ronde Venen

Bij Nooit Gedacht is er plaats voor zowel de recreatieve schaatser als de meer competitieve schaatser. Sportiviteit en gezelligheid gaan hierbij hand in hand. Dit sluit ook aan bij de visie van Advisor, die sportiviteit en vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan .

 

 

 

Naast de schaatstrainingsgroep en de toerschaatsgroep heeft IJsclub Nooit Gedacht ook een  grote groep jeugdschaatsers en een G-schaatsgroep, die iedere week naar de ijsbaan gaan om het schaatsen onder de knie te krijgen. Zodra de schaatstechniek enigszins onder knie is, kunnen ook deze schaatsertjes de stap maken naar de schaatstrainingsgroep en zullen zij in een mooi groen Advisor - Nooit Gedacht jasje te zien zijn.


 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...