Nieuws

Algemeen: Gevolgen Corona maatregelen vanaf 28 november 2021
   (28-11-2021)


Op vrijdag 26 november 2021 heeft de regering bekend gemaakt dat alle amateursport vanaf zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december 2021 iedere dag verplicht stopt om 17.00 uur

Voor de verenigingsleden van de BGA geldt hierbij het volgende:
  • Abonnementshouders ontvangen na afloop van het schaatsseizoen via hun vereniging compensatie voor de door Coronaregels gemiste schaatsuren.
  • Om daarnaast toch te stimuleren dat verenigingsleden kunnen blijven schaatsen is er een eenmalig aanbod om met een 3-rittenkaart met 50% korting te komen schaatsen op publieksuren tot 17.00 uur, waarbij exclusief plekken beschikbaar worden gehouden.
  • Meer informatie over dit aanbod is te vinden op www.jaapeden.nl/3-rittenkaart.
  • Met de ijsbaan wordt nog bekeken of er in het rooster kansen zijn om BGA-uren van jeugdschaatsen, selecties of wedstrijden als geheel te verplaatsen. Indien dat is gelukt informeert de BGA de betrokken verenigingen en schaatsers direct.

De resultaten van verder overleg met de directie zullen als het goed is maandag gecommuniceerd worden.

Op voorhand is het prettig te weten dat de ijsbaan heeft ingestemd met trainingen op publieksuren, waarbij ze ervan uitgaan dat wij in staat zijn rekening te houden met de langzamere publieksrijders.

Wil je meer weten? Check dan voor je bezoek altijd jaapeden.nl voor de meest actuele situatie.

Met vriendelijke groet,
Marco Quist
STG coördinator IJsclub Nooit Gedacht

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...