Nieuws

Algemeen: Alternatieve prijsuitreiking van clubkampioenschap
   (06-07-2020)

Nadat half maart een abrupt einde aan het schaatsseizoen kwam vanwege de Coronacrisis, heeft IJsclub Nooit Gedacht inmiddels alweer de trainingen opgepakt.

Vanaf begin mei kon er weer getraind worden door de jeugd. In eerste instantie op het veld achter de Phoenix hal en op de skeelerbaan in Baambrugge. Enkele weken later werden de fietstrainingen voor de jeugd daaraan toegevoegd. Ook de volwassenen konden enkele weken later starten met de veldtraining en vanaf 1 juli zal er ook weer gefietst worden.

 

junioren C : Stijn - Robin - Bas

Door het plotselinge einde van het schaatsseizoen was er ook geen afscheidsavond. Normaliter wordt op deze avond ook de prijzen van het clubkampioenschap uitgereikt. Om niet nog langer te wachten, is ervoor gekozen om deze prijsuitreiking in de open lucht te doen direct na de training. Afgelopen donderdag werden dan ook de diverse clubkampioenen in het zonnetje gezet.

 

Het podium was voor deze gelegenheid op een Corona veilige afstand van 1,5 meter gezet en dat gaf ook wel een mooi beeld op het grote veld. Naast de kampioenen in de diverse categorieën (pupillen, junioren, senioren en masters) waren er ook prijzen voor de algemeen clubkampioenen bij de heren (Ivar Immerzeel) en de dames (Romy de Jong). Tot slot was er nog een beker voor de winnaar van het PR-klassement. Deze werd gewonnen door Stijn Verkade, die de meeste persoonlijke wist te rijden, in totaal 27 stuks.

 

De bijgewerkte Adelaarslijst is ook te vinden op de website.

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...