Nieuws

Algemeen: Sam Sassen benoemd tot lid van verdienste
   (17-04-2019)

 

Op de STG en TSG afsluitavond van het seizoen 2018-2019 is Sam Sassen benoemd tot lid van verdienste van IJsclub Nooit Gedacht. 

 

Sam heeft vele “petten” opgehad binnen de ijsclub.

 

Zo is hij zaaltrainer geweest op de maandagavond in de zaal, daar heeft menig lid de dagen na de training er spierpijn aan overgehouden, maar de sfeer was goed en er werd hard getraind wat weer tot betere prestaties leidde.

Zo was hij ook jeugdleider waarbij hij menig jeugdlid de eerste techniek op het ijs bijgebracht.

 

Een zeer belangrijke rol die hij zichzelf heeft eigen gemaakt (na een KNSB opleiding) is de rol van “gediplomeerd” IJsmeester bij de schaarse strenge winters nam hij meerder malen de ijsboor en meetlat ter hand.

 

Ook heeft hij vele jaren in het Bestuur van de ijsclub gezeten alwaar hij de STG zaken (abonnementen, trainers, trainingen, etc.) op een zeer goede wijze heeft behartigd.

 

 

 

 

En last but not least zijn rol als trainer bij de Donderdag Avond Softies (DAS). De mannen (en vrouwen) die op de donderdagavond hun schaats carrière op een goede wijze konden afbouwen. Zijn  DAS groep is in de jaren uitgegroeid naar wel 20 man (en vrouwen). Met heel veel plezier en gein werd er hard en sportief gewerkt aan die afbouw. Het hoogtepunt van elke trainingsavond waren de traditionele bitterballen in de Scheave schaats en later in de JAAP. Onder het genot van een chocolademelkje met slagroom ging de schaal bitterballen van hand tot hand en werden er sterke verhalen gedaan. Kortom een wekelijkse afsluiting van een avond “hard” trainen.

 

 

 

Wat zeker dient te worden onderstreept is dat Sam al deze werkzaamheden alleen of in teamverband altijd op “vrijwillige basis” heeft gedaan en dat siert Sam als IJsclub lid en als mens!!!!

 

Immers (sport) clubs hebben uitsluiten levensvatbaarheid als door mensen als Sam.

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...