Home

Welkom bij de website van IJsclub Nooit Gedacht

Al ruim 100 jaar de schaatsvereniging van De Ronde Venen voor jong en oud.

Wij bieden schaatstrainingen voor volwassenen en jeugd vanaf 10 jaar en schaatsles voor kinderen vanaf 6 jaar en voor mensen met een beperking.

Dat doen wij in het najaar en de winter op de Jaap Edenbaan en in de zomer zijn wij actief met trainingen op het veld, op de fiets en op de skate-baan!

Ook zo genoten van de ijsbaan en het schoolschaatsen in Mijdrecht? En wil je het schaatsen beter onder de knie krijgen en lekker kunnen schaatsen als er natuurijs ligt deze winter? Kom dan schaatsen bij onze IJsclub.
De jeugd schaatst iedere zaterdag van 16:55 to 17:55 uur op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.  
Direct inschrijven voor seizoen 2023-2024 kan via het online 'Inschrijfformulier jeugdschaatsen - nieuw lid' of 'Inschrijfformulier jeugdschaatsen - bestaand lid'. Voor meer informatie, ga dan naar onze jeugdschaats pagina.

Heb je meegedaan aan een G-schaats workshop in Mijdrecht en wil je op zaterdagmorgen (9.15-10.15 uur) bij ons G-team komen schaatsen, dan ben je van harte welkom. 

Voor meer informatie ga naar onze G-schaats pagina.


Voor STG/TSG trainingen is de inschrijving voor het seizoen 2023-2024 geopend en gaat met het formulier "Inschrijving STG/TSG 2023-2024" (let op: eerst inloggen op website). Nieuwe leden kunnen zich aanmelden met het formulier "Inschrijving STG - nieuw lid".
Meer informatie over trainingsuren en prijzen is te vinden op de STG en TSG pagina's.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via email voor jeugdschaatsen of voor schaatstrainingen.

 

Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Evenementen

-- Geen vermeldingen --

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...