Tarieven seizoen 2022-2023

Beste Clubleden,

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2022-2023 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.

Ook dit jaar blijft er nog een korting gelden op een tweede abonnement per persoon. Helaas heeft de BGA deze korting wel wat verkleind vergeleken met vorig jaar. De vereniging heeft besloten de trainingskosten ook voor twee abonnementen op €85,- te houden. Op deze manier wordt het afnemen van twee abonnementen gestimuleerd.

 

Prijs verhogingen

De prijs van de abonnementen is dit jaar door de Jaap Edenbaan en de BGA verhoogd. Het is afhankelijk van het abonnement hoeveel de verhoging precies is. Daarbij geldt vanaf dit jaar voor alle soorten abonnementen dat junioren A de tarieven betalen van de senioren.


Corona gevolgen

Op dit moment is het nog niet bekend welke corona-maatregelen nog of weer van kracht zullen zijn tijdens het schaatsseizoen. Indien er nog beperkende maatregelen van toepassing zijn aan het begin van of van toepassing worden tijdens het schaatsseizoen dan zullen de financiële gevolgen daarvan gecompenseerd worden. De BGA heeft hierover het volgende gecommuniceerd:

  • Aangevraagde niet-gebruikte abonnementen kunnen tot 1 november kosteloos geannuleerd worden.
  • Uitval van trainingsuren tijdens het seizoen als gevolg van corona-maatregelen van de Jaap Edenbaan zal leiden tot financiële compensatie van de abonnementsgelden. Deze compensatie zal na afloop van het seizoen via de verenigingen worden afgehandeld.

Korting Schaatstrainingsgroep

Selectieleden krijgen 80% korting op de trainingsbijdrage en 3e en daaropvolgende gezinsleden krijgen 40% korting op de trainingsbijdrage. Mocht je voor beide kortingen in aanmerking komen dan geldt alleen de hoogste korting.

Lidmaatschap

Het bestuur heeft besloten dat per ingang van het seizoen 2014-2015 iedere actieve schaatser ook lid moet zijn van IJsclub Nooit Gedacht. Bij de Schaatstrainingsgroep was dit voorgaande jaren al van toepassing. Voor de jeugdschaatsers geldt dit ook en komt in de plaats van het familielidmaatschap. Het lidmaatschap bedraagt € 7,- en wordt bij iedere jeugdschaatser in rekening gebracht.

Wedstrijdabonnement

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden. De licentiekosten zijn ten opzichten van vorig seizoen wel iets verhoogd.

 

Door de coronamaatregelen geeft de KNSB de tip om je wedstrijdlicentie wanneer deze automatisch afloopt nog niet te verlengen. Je kunt wachten met het verlengen van jouw wedstrijdlicentie totdat er weer wedstrijden worden georganiseerd.

Je relatie-/licentienummer en Inline-skaten beennummer wijzigen in de tussentijd niet.

  

Tarieven 2022-2023 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...