Tarieven seizoen 2018-2019

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2018-2019 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.
Ook dit jaar zijn er weer een aantal wijzigingen doorgevoerd.
Zo is er geen verschil meer in trainings- of wedstrijdabonnementen.

Let op dat je zelf de licentie bij KNSB moet aanvragen als je wedstrijden wilt gaan rijden.

Tarieven 2018-2019 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)

BegindatumAanvangNaam
19-01-201911:45IJNG jeugd naar Thialf