Tarieven seizoen 2016-2017

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2016-2017 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.
Er zijn dit jaar een aantal wijzigingen door gevoerd door het gewest. Dit heeft deels te maken met het loskoppelen van de licentie van het schaatsabonnement.
Als je geen licentie hebt aangevraagd krijg je een trainingsabonnement en voor licentie houders is er een wedstrijdabonnement.
Hierdoor zijn de wedstrijdrijders iets duurder uit maar deze maken ook het meest gebruik van het ijs.

Nieuw dit jaar is dat ook de TSG-schaatsers een wedstrijdabonnement kunnen afnemen.

Tarieven 2016-2017 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)