Tarieven seizoen 2016-2017

Beste Clubleden,

Op deze pagina vinden jullie de tarieven voor het schaatsseizoen 2016-2017 voor zowel het jeugdschaatsen, G-schaatsen, Toerschaatsen en schaatstrainingsgroep.
Er zijn dit jaar een aantal wijzigingen door gevoerd door het gewest. Dit heeft deels te maken met het loskoppelen van de licentie van het schaatsabonnement.
Als je geen licentie hebt aangevraagd krijg je een trainingsabonnement en voor licentie houders is er een wedstrijdabonnement.
Hierdoor zijn de wedstrijdrijders iets duurder uit maar deze maken ook het meest gebruik van het ijs.

Korting Schaatstrainingsgroep

Selectieleden krijgen 80% korting op de trainingsbijdrage en 3e en daaropvolgende gezinsleden krijgen 40% korting op de trainingsbijdrage. Mocht je voor beide kortingen in aanmerking komen dan geldt alleen de hoogste korting.

Lidmaatschap

Het bestuur heeft besloten dat per ingang van het seizoen 2014-2015 iedere actieve schaatser ook lid moet zijn van IJsclub Nooit Gedacht. Bij de Schaatstrainingsgroep was dit voorgaande jaren al van toepassing. Voor de jeugdschaatsers is dit nieuw en komt in de plaats van het familielidmaatschap. Het lidmaatschap bedraagt € 7,- en wordt bij iedere jeugdschaatser in rekening gebracht.

Wedstrijdabonnement

Nieuw dit jaar is dat ook de TSG-schaatsers een wedstrijdabonnement kunnen afnemen.

 

  

Tarieven 2016-2017 (klik hier om het PDF document met de tarieven te openen)

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...