Nieuws

Algemeen: Zin in shortrack op Amsterdam?
   (07-09-2015)

Zin in short track op Amsterdam?

De baancommissie Amsterdam heeft ons geïnformeerd over de mogelijkheid om vanaf 10 oktober deel te nemen  aan short-track trainingen in de Jaap Edenhal. Momenteel zijn hiervoor nog enige plekken beschikbaar. Deze plekken kunnen ingevuld worden door alle leeftijdsgroepen, variërend van jeugd tot masters.

De trainingen zullen iedere donderdag gegeven worden van 20:10 tot 21:10 uur.

De trainingen zullen gegeven worden door de bekende oud shorttracker Niels Kerstholt. Niels heeft op het allerhoogste internationale niveau aan short track gedaan en was deelnemer aan de laatste Olympische Winterspelen.

De kosten van het short track zijn nog niet bekend, maar het streven van de baancommissie is om het kostendekkend aan te bieden.

Wat het materiaal betreft, is hier nog onduidelijk over. De baancommissie is in gesprek met de KNSB voor het ter beschikking stellen van materiaal, maar Niels Kerstholt heeft mindere ervaring met dit materiaal en adviseert zelf aan te schaffen. Een kosteninschatting hiervan ligt tussen de € 200,- en € 250,-.

Indien je belangstelling hebt, meld je je dan snel aan bij Peter van der Meijden (trainingen@ijsclubnooitgedacht.nl). Hij zal je verder in contact brengen met de persoon die het shorttracken begeleid.

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...