Nieuws

Algemeen: Sponsorfietstocht Rabobank zaterdag 13 juni
   (21-05-2015)

Rabo fietstocht 13 juni

 

Beste Nooit Gedachters,

 

Net als vorig jaar organiseert Rabobank ook dit jaar een sponsor fietstocht voor verenigingen uit de regio en ook dit jaar doet IJsclub Nooit Gedacht hieraan mee. Wij hebben hiervoor deelnemersnummer 4 gekregen.

Er zijn een paar wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. In plaats van drie verschillende afstanden zijn er nu nog maar twee afstanden, de 30 kilometer en de 100 kilometer. Het te verdienen bedrag daarentegen is verhoogd. Elke deelnemer die de 30 kilometer uitrijdt verdient € 7,50 voor de club en voor de 100 kilometer is dat € 20,-.
Als vereniging kunnen we hier maximaal € 750,- mee verdienen. Vorig jaar hebben circa 40 mensen een mooi bedrag van € 327,- bij elkaar gefietst. Een mooi bedrag dat we hebben besteed aan de familiedag / Clubkampioenschappen in Dronten, waar iedereen kosteloos aan mee kon doen. Ook dit jaar zal de opbrengst op één of andere manier terug vloeien naar de leden.

Net als vorig jaar vinden we het erg leuk om deze tocht in groepsverband te gaan fietsen, maar je kunt de tocht ook individueel afleggen. Als groep zullen we om 9:00 uur starten. Het is belangrijk om je dan even aan te melden, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Daarnaast zetten we je op de deelnemerslijst, die ook op de website geplaatst wordt. Dat moet ook anderen stimuleren om mee te gaan doen.

 

Hoe meld je je aan?

Via het aanmeldformulier geef je je op bij IJsclub Nooit Gedacht. We zullen je dan ook via de mail op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

 

Hoe werkt het op 13 juni?

Op de dag van de fietstocht kun je je bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen inschrijven. Bij de inschrijving geef je aan dat je voor IJsclub Nooit Gedacht fietst. Daarbij geef je het deelnemersnummer (nummer 4) op. Je volle stempelkaart lever je aan het eind van de fietstocht weer in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens voor iedere deelnemer het bijeengereden bedrag op de bankrekening van IJsclub Nooit Gedacht. Dit kan oplopen tot maximaal € 750. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook vrienden, familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

 

Fietsroutes

De fietsroutes zijn al bekend en te downloaden via de site van de Rabobank.

Starten kun je tussen 9:00 en 14:00 uur, maar zoals hierboven al gemeld, willen we in groepsverband deze tocht fietsen en zullen daarvoor om 9:00 uur gaan starten.

 

Tot slot

Wij hopen dit jaar op een nog grotere deelname en uiteraard willen we proberen het maximale bedrag te verdienen. Neem dus gerust een introducé mee, ook als deze niet aangemeld is!

 

Luciën Wolvers

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...