Nieuws

STG-nieuws: Aanvragen wedstrijdlicentie
   (17-02-2015)

Beste  leden van de Schaats Trainings Groepen  (STG) er gaat komend seizoen het een en ander veranderen m.b.t. de licenties. Wil je het aankomende seizoen wedstrijden blijven rijden of gaan rijden dan is het van belang de onderstaande informatie goed door te nemen.

Wat gaat er veranderen?
Vanaf het seizoen 2015/2016 moet de schaatser zelf zijn of haar licentie aanvragen. In het verleden werd dit altijd door de club gedaan bij de aanvraag van een abonnement zat daar automatisch de aanvraag van de licentie aangekoppeld. Je was dan ook verlicht deze af te nemen. Deze koppeling heeft de KNSB nu losgelaten en moet de licentie door de schaatser zelf worden aangevraagd.

Hoe vraag je een licentie aan?
Een licentie aanvraag gaat vrij eenvoudig . Ga naar de website van de KNSB. Klik op MIJN KNSB en volg de vervolg stappen. Dit is nog niet direct nodig. Binnenkort ontvang je van de KNSB je inlog gegevens maar je kan ze ook nu al  zelf aanmaken.

Wat zijn de kosten van een licentie?
De licentie kosten zijn verdeeld in drie groepen:
Jeugd t/m 12 jaar     € 12,--
13 t/m 18 jaar          € 33,--
Ouder dan 18 jaar    € 54,--
Deze kosten komen straks niet meer terug op de factuur die je van de ijsclub krijgt.

De licentie is geldig voor langebaan-, marathon- en inline skate wedstrijden

Meer infomatie:
Wil je meer informatie over het nieuwe licentie beleid van de knsb klik dan op de onderstaande link:

Wedstrijdlicentie KNSB of Quick Reference Card

Wil je wedstrijden rijden?
Wil je het volgende seizoen dus wedstrijden gaan rijden vergeet dan niet je licentie aan te vragen. De vereniging doet het niet meer en heeft er dus ook geen zicht meer op. Je bent hier zelf verantwoordelijke voor. Ga je geen wedstrijden rijden hoef je hem dus niet aan te vragen en scheelt het je weer in de kosten.
Naar alle waarschijnlijkheid komt er ook een daglicentie. Deze kan een paar keer per jaar worden aangevraagd door niet licentiehouders.  Op het moment van schrijven weten we nog niet hoe ze hier in Amsterdam mee omgaan zodra hier meer over bekend worden laten wij het gelijk weten.

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...