Nieuws

Algemeen: Rabobank sponsorfietstocht levert € 750,- op
   (06-07-2016)

Zaterdag 11 juni heeft een groot aantal leden van de ijsclub mee gedaan aan de Rabobank sponsor fietstocht. Net als voorgaande jaren hebben we vooraf veel bekendheid gegeven aan de fietstocht en ook afgesproken deze gezamenlijk te gaan rijden. Dat werkt erg goed. Om 9:00 uur stond het bij het start dan ook groen van de Nooit Gedachters. Dik 20 man hadden zich opgegeven voor de 100 kilometer. Daarnaast was er ook een kleine jeugdgroep die met één of meerdere ouders 30 kilometer gefietst hebben. Ook voor hen was dit een hele prestatie. Los van de groepen hebben ook nog heel wat andere mensen voor de ijsclub gereden en dat heeft geresulteerd in de maximale bijdrage van € 750,-.

 

Wij zijn met deze prestatie ontzettend blij dat we nu het volle pond gehaald hebben. Voorgaande jaren zat dat er al in, maar nu hebben we het ook echt gerealiseerd. Het sponsorgeld zal deze winter gebruikt gaan worden voor het jubileum, waar we voor alle leden een bijzonder clubkampioenschap willen gaan rijden. In het najaar zal hier meer informatie over komen.

In totaal deden bijna 200 verenigingen deden mee aan de fietstocht. Slechts vier verenigingen hebben het maximale bedrag weten te scoren, waaronder dus onze eigen vereniging!

Iedereen dank voor zijn of haar inzet!

 

Groet,

Luciën

 

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...