Nieuws

Algemeen: Prachtig Jubileumboek van 100-jarige IJsclub Nooit Gedacht
   (13-04-2016)

Op 17 februari 2017 bestaat IJsclub Nooit Gedacht 100 jaar. Het is een mijlpaal die de club niet zomaar voorbij wil laten gaan. Uiteraard wordt er geschaatst maar daarnaast zijn er ook andere activiteiten. Het meest bijzonder is ongetwijfeld het speciaal samengestelde jubileumboek. Prachtige foto’s uit het rijke verleden van de club met sfeerverhalen van toen, maar ook een blik op alle successen. En natuurlijk de perikelen rondom de realisatie van een landijsbaan. Kortom een jubileumboek dat je niet mag missen.

Het boek zal rond oktober 2016 verschijnen.

Om te voorkomen dat we te weinig boeken bestellen gaan deze in de voorverkoop. Vanaf heden zijn de boeken te bestellen. Als u gebruik maakt van de voorverkoop, deze loopt tot 1 juni, en minimaal €25,- overmaakt dan krijgt u in het boek een naamsvermelding als begunstiger. Met het kopen van het jubileumboek maakt u de organisatie van andere lustrum- en ijsclubactiviteiten mede mogelijk. Een boek zonder naamsvermelding kost in de voorverkoop €12,50.

De boeken worden tussen oktober en december bij u thuisbezorgd. Vanaf oktober zal het boek ook in diverse winkels in de regio te koop zijn voor €15,00.

Tip: het boek is een bijzonder relatiegeschenk en je kan het natuurlijk ook als sinterklaas of kerstcadeau geven.

Het bestellen van het boek kan via de IJNG-website: via het linkermenu - eeuwfeest - inschrijving jubileumboek

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...