Nieuws

Algemeen: STG en TSG sluiten seizoen af (extra foto's geplaatst)
   (05-04-2014)

De traininigsgroepen van IJsclub Nooit Gedacht sluiten het schaatsseizoen af.
Vrijdagavond kwam de SchaatsTrainingsGroep (STG) en de ToerSchaatsGroep (TSG)samen met een aantal genodigden bij elkaar en sloten het het schaatsseizoen af.
Na de koffie vertelde de voorzitter Lucien Wolvers welke zaken  er inmiddels waren gerealiseerd van de reorganisatieplannen die anderhalf jaar geleden zijn opgestart. Natuurlijk gaf hij ook nog een overzicht wat er aan zit te komen en werd nog even stil gestaan bij de mogelijkheid dat Nooit Gedacht op niet al te lange termijn gaat verhuizen naar een combibaan zodat er ’s zomers kan worden geskeelerd en ’s winters kan worden geschaatst. Ook deed hij een beroep op de aanwezigen om zich als vrijwilliger beschikbaar te stellen voor de talrijke werkzaamheden die binnen de club moeten worden uitgevoerd zoals het in orde houden van de natuurijsbaan met toebehoren want we mogen niet verwachten komende winter al elders te kunnen schaatsen.



Na het praatje van de voorzitter was de webredactie aan de beurt om de nieuwe website te tonen en live te zetten. Iedereen ontvangt een login code en kan daarmee gebruik maken van de faciliteiten die de site biedt. De afgelopen periode zijn de oude sponsoren, die destijds in het clubblad hebben geadveerteerd, benaderd. Het was prettig om vast te stellen dat de meeste sponsoren nu ook weer hun bijdrage wilden leveren en dus met logo en naam op de site zijn geplaatst.
Zoals elk jaar eindigt het formele gedeelte met het uitreiken van de prijzen van de clubkampioen-schappen, voor de winnaars in alle leeftijdsgroepen zijn er bekers. 


De algemeen clubkampioenen zijn dit jaar Melissa van Pierre en Sven Prins. Tot slot werd de prijs uitgereikt voor de schaatser die in dit seizoen de meeste persoonlijke records (PR’s) heeft geschaatst, dat was dit jaar Youp Janssen.

Ter afsluiting werden nog een paar van de vrijwilligers in het zonnetje gezet en van een boeket voorzien. Hierna duurde het tot middernacht voordat iedereen klaar was met het schaatsseizoen.


Reacties

-- Reageren? Eerst inloggen --

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...