Nieuws

Algemeen: Grote Clubactie weer van start
   (17-09-2018)

Elk jaar vindt vanaf september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet IJsclub Nooit Gedacht ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Van de opbrengst kan onze vereniging nieuwe materialen aanschaffen voor de schaatstrainingsuren en extra evenementen organiseren tijdens het schaatsseizoen. Verder zal de opbrengst gebruikt worden als bijdrage aan een nog nieuw aan te leggen landijsbaan in de nabije toekomst!

 

De lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Alle jeugdleden van onze vereniging gaan zich actief inzetten om loten te verkopen aan familie, vrienden, buren enz. en zullen daarvoor met de lotenboekjes op pad gaan.

 

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om loten ook digitaal te kopen. Op de actiepagina van IJsclub Nooit Gedacht (hier klikken en dan de rode knop rechts onder de groene balk) kun je heel eenvoudig loten kopen.
Ter ondersteuning van de jeugdleden die met de loten langs de deur gaan willen wij iedereen bij deze dan ook vragen om de link naar de actiepagina aan zoveel mogelijk mensen door te geven!
De link is: http://clubactie.nl/actie/IJsclubNooitGedacht16 .

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...