Nieuws

Algemeen: Ter nagedachtenis aan Piet Heemskerk
   (10-09-2022)

Op 6 september bereikte ons het treurige bericht dat ons oudste actieve schaatslid en lid van verdienste Piet Heemskerk overleden is. Piet schaatste op de donderdagavond bij de Toerschaatsgroep.

 

Naast het schaatsen was Piet altijd erg betrokken bij de ijsclub en heeft hij zich op vele manieren verdienstelijk gemaakt. Hij werd regelmatig gekozen in de kascommissie en verrichtte hand en spandiensten bij het onderhoud van de natuurijsbaan. Zijn grootste bijdrage aan de ijsclub was aan het 100-jarig jubileum, waarin hij in de rol als projectleider ervoor gezorgd heeft dat het een prachtig jubileumjaar werd. Dankzij zijn inspanningen hebben we met de jeugd van de Ronde Venen een prachtig schaatsevenement kunnen houden, is er een jubileumboek verschenen, is er een jublieumwedstrijd georganiseerd en hebben we een mooi feest kunnen organiseren.

 

Daarnaast was Piet ook op de Jaap Edenbaan actief als vrijwilliger namens Nooit Gedacht. Bij de langebaanwedstrijden vervulde hij de rol van speaker. Vele wedstrijdrijders zullen Piet herinneren aan zijn stem waarmee hij menig persoonlijk record omgeroepen heeft.

 

Wij willen Piet danken voor zijn inzet en de blijvende herinnering die hij bij velen van ons achtergelaten heeft. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn partner Cocky Schopman.

 

Het bestuur van IJsclub Nooit Gedacht

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...