Nieuws

Algemeen: 19 januari: IJNG jeugd naar Thialf
   (11-12-2018)

Beste Jeugdschaatsers van Nooit Gedacht

 

Wil jij een keertje schaatsen op de snelste baan van Nederland? Ga dan mee op 19 januari naar ijsstadion Thialf in Heerenveen. Op 19 januari is er namelijk geen jeugdschaatsen in verband met de landelijke marathonwedstrijd in Amsterdam. In Heerenveen gaan we dan vrij schaatsen op het publieksuur. We geven dan geen les. Een mooie gelegenheid om mee te gaan met IJsclub Nooit Gedacht.

Ook de jeugdige STG-ers zijn van harte welkom om mee te gaan.Thialf

 

 Het vervoer naar Thialf gaan we organiseren met touringcars. Het is de bedoeling dat we rond 11:45 uur vertrekken vanuit Wilnis en rond 13:45 uur in Heerenveen zijn. Vervolgens schaatsen we van 14:00 uur tot 16:00 uur. Om 16:15 moet iedereen weer in de bus zitten voor de terugreis. De thuiskomst in Wilnis zal rond 18:15 uur zijn.

Dit is nog een voorlopig programma. De exacte tijden kunnen iets afwijken, het definitieve programma wordt later gecommuniceerd.

 

Voor jullie ouders is het ook mogelijk om mee te gaan naar Thialf om te schaatsen. Is het schaatsen niet aan je vader of moeder besteed, maar willen ze toch mee, dan kan dat ook als toeschouwer. We hopen uiteraard dat wanneer de ouders meegaan, zij ook hun schaatsen onder binden. Voor de jongste kinderen (6 / 7 jaar) vinden wij het juist fijn dat een ouder mee gaat, zodat er extra ondersteuning geboden kan worden. Het is toch een behoorlijke lange reis!

 

Door het aanwenden van diverse gelden (grote clubactie, sponsorfietstocht etc) kunnen we de kosten voor de jeugd laag houden. De kosten per jeugdlid hebben we gesteld op € 5,-. Jeugd van de STG betaald €10,-. Kosten voor ouders zijn € 20,- indien er ook geschaatst wordt en € 15,- indien de ouder alleen mee gaat als toeschouwer.

Voor de kosten wordt tzt een factuur uitgestuurd die geïncasseerd zal gaan worden.

 

Opgeven voor dit uitje doe je door middels het inschrijfformulier dat hier te vinden is.

Inschrijving gaat per jeugdlid. Wanneer een ouder mee gaat schrijft die zich in bij het kind. Bij meerdere kinderen hoeft uiteraard de ouder zich maar één keer in te schrijven.

De inschrijving sluit op 26 december, dus wacht niet te lang!

 

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...