Nieuws

Algemeen: Sponsorfietstocht Rabobank zaterdag 9 juni 2018
   (11-05-2018)

9 juni: Sponsorfietstocht Rabobank

Beste Nooit Gedachters,

 

Net als vorig jaar organiseert Rabobank ook dit jaar een sponsor fietstocht voor verenigingen uit de regio en ook dit jaar doet IJsclub Nooit Gedacht hieraan mee. Wij hebben hiervoor deelnemersnummer 41 gekregen.

 

Het maximaal bijeen te fietsen bedrag is € 1.500,- en net als vorig jaar willen we dit bedrag halen. Dan moeten er wel zo veel mogelijk mensen mee trappen.. De 12 kilometer levert € 10,- op, 30 kilometer € 20,- en de 100 kilometer € 30,-. De 30 kilometer mag ook twee keer gereden worden en dan levert het zelfs twee keer € 20,- op!

 

Natuurlijk vinden we het fijn als we het volledige sponsorbedrag naar binnen fietsen, maar even zo belangrijk is dat we er een sportieve en gezellige dag van maken. Een grote groep enthousiaste deelnemers helpt daarbij. De tocht willen we daarom weer in groepsverband fietsen. Wij hopen dat het lukt om naast de groepen met een racefiets voor 30 of 100 kilometer, ook een groep te vormen voor 30 kilometer op de gewone fiets. We hopen dat hierbij ook de oudste leden van het jeugdschaatsen en hun ouders gaan fietsen.

 

Om er zeker van te zijn dat we een grote gezellige groepen vormen, moet je je aanmelden. We zetten je op de deelnemerslijst, die ook op de website geplaatst wordt, zodat het anderen stimuleert om ook mee te doen. je hebt dus de keuze uit de volgende groepen:

  • 12 kilometer met de gewone fiets
  • 30 kilometer met de gewone fiets
  • 30 kilometer met de racefiets
  • 60 kilometer met de racefiets
  • 100 kilometer met de racefiets

Alle groepen zullen tegelijk om 9:00 uur starten bij de Rabobank vestiging aan de Bozenhoven in Mijdrecht.

 

Hoe meld je je aan?

Via het aanmeldformulier geef je je op bij IJsclub Nooit Gedacht. We zullen je dan ook via de mail op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

 

Hoe werkt het op 9 juni?

Op de dag van de fietstocht kun je je bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen inschrijven. Bij de inschrijving geef je aan dat je voor IJsclub Nooit Gedacht fietst. Daarbij geef je het deelnemersnummer (nummer 41) op. Je volle stempelkaart lever je aan het eind van de fietstocht weer in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens voor iedere deelnemer het bijeen gereden bedrag op de bankrekening van IJsclub Nooit Gedacht. Dit kan oplopen tot maximaal € 1500. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook vrienden, familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

 

Fietsroutes

Zodra de fietsroutes bekend zijn zullen we deze kenbaar maken.

Starten kun je tussen 9:00 en 14:00 uur, maar zoals hierboven al gemeld, willen we in groepsverband deze tocht fietsen en zullen daarvoor om 9:00 uur gaan starten.

 

Tot slot

Wij hopen dit jaar zoals gezegd op een grote deelname en uiteraard willen we proberen het maximale bedrag te verdienen. Neem dus gerust een introducé mee, ook als deze niet aangemeld is!

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van IJsclub Nooit Gedacht

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...