Nieuws

Algemeen: Inzet gevraagd bij de Coolste Baan van Nederland
   (29-12-2017)

Manpower Uitzendbureau organiseert van 18 januari t/m 28 februari een evenement: ‘De Coolste Baan van Nederland’. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan in het Olympisch Stadion voor iedereen, waar de historie van het schaatsen wordt geplaatst in de tijd van nu. Een schaatsbaan waar Sport & Entertainment en Breedtesport & Topsport op een unieke wijze samenkomen.

 

De Coolste Baan van Nederland neemt de bezoekers mee in de rijke schaatsgeschiedenis in een unieke setting die de schaatsliefhebber kippenvel bezorgd. Van recreatief schaatsen tot schoolschaatsen, van schaatsles tot curlingclinics, verschillende (zakelijke) events en diverse thema-avonden, voor families, voor studenten of bedrijfsuitjes.

Kortom: een ijsbaan voor iedereen.

 

Hiervoor is Manpower op zoek naar kandidaten/vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met de volgende werkzaamheden, namelijk:

 • Infobalie 
  De infobalie heeft de belangrijke taak om de bezoekers van informatie te voorzien. Hierbij is het belangrijk dat de informatie zowel in het Nederlands als Engels kan worden gegeven.
 • Kassa
  Bij de kassa kunnen de bezoekers de tickets kopen voor het evenement. Hier kunnen de bezoekers ook de uitrijkaarten kopen. Belangrijk is dat de transacties goed verlopen en dat de bezoekers vriendelijk geholpen worden.
 • Supervisor 400Mtr baan
  Op de 400mtr baan wordt er toezicht gehouden op de gehele baan of men hier veilig schaatst en op juiste wijze gebruik maakt van de baan. Belangrijk is dat de supervisor alert is, vriendelijk is en het niet eng vindt om de bezoekers aan te spreken op hun gedrag
 • Supervisor Kids (krabbelbaan)
  Op de krabbelbaan moeten de supervisors toezicht houden op de baan. Op deze baan wordt er veelal geschaatst door kleine kinderen of leren de bezoekers te schaatsen.
 • Supervisor Lockers
  Bij de lockers kunnen de bezoekers hun waardevolle spullen opbergen. De Supervisors zijn hier verantwoordelijk voor het geven van de sleutels van de kluisjes evenals de financiële afhandeling.

Als je hiervoor interesse hebt, kun je contact opnemen met de Kees Houtman, secretaris van IJsclub Nooit Gedacht, door een mail te sturen aan .

 

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda
BegindatumAanvangNaam
19-01-201911:45IJNG jeugd naar Thialf

 


Ogenblik a.u.b. ...