Nieuws

Algemeen: Schaatskamp voor jeugd, pupillen en junioren
   (26-09-2017)

Uitnodiging schaatskamp IJsclub Nooit Gedacht

 

Voor de oudste kinderen van het jeugdschaatsen en de pupillen en junioren van de STG wordt samen met A.S.V. de Poelster (de ijsclub uit Amstelveen) een schaatskamp georganiseerd.

Hierbij nodigen we je uit om je op te geven voor dit jeugd schaatskamp. Dit wordt gehouden van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober in Amstelveen, in het clubhuis van de Poelster, met het Amsterdamse Bos als achtertuin.

Uiteraard zullen we dit weekend een aantal keer op het ijs te vinden zijn en niet alleen op de Jaap Edenbaan! Daarnaast hebben we nog genoeg tijd over voor andere leuke activiteiten in het bos en in het zwembad.

 

Deze uitnodiging is dus alleen bedoeld voor de oudste kinderen van het jeugdschaatsen en de pupillen en junioren van de STG.

 

Begeleiding

Als begeleiding gaat in ieder geval het organiserende comité mee. Dat zijn Manja Bunschoten, Stephan Schel, Jack Bader, Jaco Moerman en Luciën Wolvers. Afhankelijk van het aantal deelnemers is er mogelijk meer begeleiding gewenst. In dat geval doen we een beroep op de ouders. Op het deelnameformulier vragen we dan ook aan je ouders of ze beschikbaar zijn als begeleider.

 

Vervoer

Ook voor het vervoer naar de accommodatie op vrijdag 20 oktober en het vervoer terug op 22 oktober vragen wij ouders die willen rijden. Dit is eveneens afhankelijk van het aantal deelnemers. Op het deelnameformulier vragen we of je ouders bereid zijn om weg te brengen of op te halen.

 

Kosten

De kosten voor deelname zijn gesteld op € 25,- per persoon. In dit bedrag is inbegrepen het verblijf, het eten & drinken en de toegangskosten voor de ijsbaan en zwembad. Door een donatie van de ijsclub vanuit het jeugdfonds denken wij dat de kosten voor éénieder beperkt zijn en geen belemmering vormen om mee te gaan.

Voor de kosten wordt een factuur gestuurd die voldaan wordt door het afgeven van een eenmalige machtiging voor een automatische incasso.

 

Opgave

Opgeven doe je door het formulier op de site in te vullen. Volg hier de link.

Opgeven kan tot uiterlijk 8 oktober.

 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze dan gerust via de mail of bel 0297-282156.

 

Met vriendelijke groeten,

Manja Bunschoten

Stephan Schel

Jack Bader

Jaco Moerman

Luciën Wolvers

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...