Nieuws

Algemeen: Nieuwe schaats en fietskleding voor IJNG
   (16-05-2017)

Wielerschool en Advisor steken IJNG in het nieuw

 

Vrijdag 12 mei hebben de directeuren van MB BodyFit/Wielerschool.nu, de directeur van Advisor ICT Solutions en de voorzitter van IJsclub Nooit Gedacht een vijfjarig contract getekend waarmee de leden van IJsclub Nooit Gedacht voorzien worden van nieuwe kleding.

In eerste instantie betreft de nieuwe kleding een complete fietsoutfit (broek, shirt, windstopper en arm- en beenstukken) ten behoeve van de fietsende leden van IJNG. Zeer binnenkort zullen zij al te bewonderen zijn in hun nieuwe outfit tijdens de trainingen en de fietstochten van dit voorjaar en de zomer.

Daarnaast zal in het najaar de schaatsende leden in een nieuw wedstrijdpak voor de dag komen. Er worden zowel wedstrijdpakken voor het langebaanschaatsen gesponsord als voor de marathon, zodat zowel de jeugd als de senioren van de SchaatsTrainingsGroep van IJNG hier profijt van hebben.

 

MB Body fit staat voor betere sportprestaties met persoonlijke trainingsprogramma's, indien gewenst met voedingsadviezen en ondersteund met sportmassages.

De Wielerschool richt zicht op trainingen voor Wielrenners. Bij de Wielerschool trainen zowel Nederlandse kampioenen als beginnende toerfietsers. Want elke fietser wil beter worden. De één voor een betere gezondheid, de andere om fietsvrienden uit het wiel te rijden en weer een ander om koersen te winnen. Uniek is de regio is het trainen op Wattbikes voor specifieke indoor fietstrainingen waarbij resultaten meetbaar in beeld worden gebracht.

Advisor ICT Solution is een bekende ICT adviseur in de Ronde Venen en al wat langer sponsor van IJsclub Nooit Gedacht. Advisor levert internetverbindingen, telefonieoplossingen, WIFI, alle Microsoft producten en allerhande   Security- en cloudoplossingen voor het MKB. Naast de ijsclub sponsoren zij ook andere verenigingen, vanuit de overtuiging dat een gezonde geest en een gezond lichaam samen gaan.

 

IJsclub Nooit Gedacht staat er met de nieuwe kleding er weer goed op. De 100-jarige vereniging kan er de komende jaren weer tegenaan. Ook geïnteresseerd in het schaatsen? Neem eens een kijkje op www.ijsclubnooitgedacht.nl en kom langs voor een training!

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...