Nieuws

Algemeen: G-schaatsers sluiten schaatsseizoen spetterend af
   (04-05-2017)

Het ijs is alweer even uit de sloot en dat is maar goed ook, want het g-schaatsteam van IJsclub Nooit Gedacht sloot afgelopen zaterdag het seizoen af met een vaartocht van het clubhuis naar het pannenkoekenhuis. Start van de tocht was de natuurijsbaan in Wilnis. Onderweg passeerden de schaatsers diverse bruggen, maar er hoefde niet gekluund te worden. Vanuit de grote sloep was het ademloos genieten van de ontluikende lente. Lam

metjes, kleine eendjes en een schitterend zonnetje. Aangekomen in Vinkeveen viel het sportieve team aan op een pannenkoekenbuffet bij schaatssponsor Het Voordek. Na het eten werden de diploma’s uitgereikt waar de schaatsers de hele winter hard voor geoefend hadden. Ook de vrijwilligers kregen mooie bedankjes en toen was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.

Schaatsen met een beperking

Welke beperking je ook hebt, bij IJsclub Nooit Gedacht kan iedereen, met wat extra hulpmiddelen en onder begeleiding van speciaal opgeleide schaatstrainers, de kunst van het schaatsen leren. De persoonlijke begeleiding van de sporters leidt tot grootse persoonlijke resultaten. Voor een aantal pupillen geldt zelfs dat schaatsen beter gaat dan iedere andere sport. Bovendien kun je schaatsen zowel individueel als in groepsverband ondernemen, wat voor sommige pupillen DE uitkomst is.

 

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda
BegindatumAanvangNaam
09-06-201809:00Rabobank sponsor fietstocht

 


Ogenblik a.u.b. ...