Nieuws

Algemeen: Nooit Gedacht op Pupillen toernooi Eindhoven
   (18-12-2016)

Zaterdagavond 17 december stond een team pupillen van Nooit Gedacht aan de start bij het jaarlijkse pupillen toernooi georganiseerd door IJsclub Eindhoven.

De team moet bestaan uit 6 deelnemers, één meisje en één jongen van de A, B en C pupillen. Dit jaar waren dit Amy Quist (DPA), Sterre van Schaik (DPB), Lisa Quist (DPC), Lars Wagenaar (HPA, gastrijder van Amstelbocht), Bas van Blokland (HPB) en Bram Koot (HPC, op het laatste moment ingevallen vanwege ziekte van Robin Bader). 

 

Na wat opstart problemen bij de organisatie ging de wedstrijd met een half uurtje vertraging van start met de 100 meter voor de pupillen C en aansluitend de 500 meter voor de pupillen A en B. Lisa evenaarde haar PR op de 100. Op de 500 werden de persoonlijk beste tijden verbeterd door Bas (al staan er in het systeem nog steeds foute tijden voor Bas), Amy en Lars. Sterre schaatste de snelste tijd van alle deelnemers op de 500.

Op de 300 meter voor de B en C pupillen werden weer de nodige PR's gereden door Lisa, Bram en Bas. Ook hier schaatste Sterre de snelste tijd. Tenslotte kwamen de A pupillen nog in actie op de 700 meter. Voor Amy was dat de eerste keer op deze afstand, Lars verbeterde zijn PR met bijna 4 seconden.

 

Tussendoor werd de baan zeer regelmatig, om de 20 minuten, verzorgd waardoor de vertraging die ontstaan was aan het begin van de avond niet werd ingehaald. De afsluitende ploegenachtervolging ging rond 21:00 van start, waarvoor Bram, Bas en Amy nog in actie kwamen.

 

Tenslotte was er bij de prijsuitreiking een persoonlijke medaille voor de 3 besten per afstand. De beide afstanden voor de DPB meisjes zijn met overmacht gewonnen door Sterre. Gefeliciteerd!

In het overall ploegenklassement is dit jaar de 8e prijs behaald en daarmee werd met een mooie grote beker een succesvolle en gezellige avond afgesloten.

 

Nog een speciale vermelding voor Bram en Bas: die stonden naar een kort nachtje op zondag om 07:00 weer aan de start op de Jaap Edenbaan en hebben daar beiden ook weer een paar PR's gereden!

 

 
 

 

Loginstatus

Zoek in site:

maak dit onzichtbaar
Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...